Dit moet ik ff vertellen

Heugelijk nieuws: een nieuwe rubriek! Hierbij introduceer ik graag: dit moet ik ff vertellen. 

In deze rubriek breng ik je op de hoogte van mijn dagelijkse avonturen. Zoals je hebt kunnen lezen in De grondslag van Autism’s Dunya ben ik trotse autisme mama van Yahya en Ayoub, echtgenote van Mohamed, heb ik Marokkaans-Nederlandse roots, woon ik in Spanje en run ik de organisatie Autism’s Dunya. Klinkt als als een avontuur op zich, toch?!

Ik verheug me erop om je mee te nemen van blije ‘mag ik mijn kind niet gewoon opeten?!’-momentjes tot hinderlijke situaties in de supermarkt. Van betweters die mij vervelen met hun theorieën over het ontstaan van autisme tot Yahya’s superfans en van strikte routines tot ongemakkelijke vragen of Ayoub dan wel écht gezond is.

In dit moet ik ff vertellen moet ik je – de titel verraadt het al – ff wat vertellen. Ik denk dat elke moeder – in het bijzonder elke autisme moeder – zich wel een beetje herkent in mijn dagelijkse kost. Ben je benieuwd naar ons hectische bestaan vòòr de geboorte van Ayoub? Maak dan hier kennis met mijn gezin in een van onze eerdere vlogs!

 

Liefs!

 

Advertentie

Een gedachte over “Dit moet ik ff vertellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s